eSports

De ultieme game-pc

Vraag elke pro-gamer wat hun belangrijkste succesfactor is, en ze noemen hun pc.  Ze zijn uren zoet met het zoeken naar en vergelijken van de allerbeste componenten. Nu, in het tiende jaar van Intel Extreme Masters, wordt het harde werk je uit handen genomen met de komst van de beperkt verkrijgbare Intel Extreme Masters pc’s.

IEM is het meest prestigieuze e-sports toernooi waar de beste gamers ter wereld aan meedoen in competities van League of Legends, StarCraft II en Counter-Strike: Global Offensive. Om het maximale uit zichzelf te halen hebben ze bijzonder krachtige pc’s nodig die door de organisator worden vertrekt. Intel en ESL hebben op basis van hun ervaring twee series samengesteld:

  • De IEM Challenger pc — geoptimaliseerde pc’s waarmee je maximaal geniet van je games;
  • De IEM Champion pc — machines met dezelfde samenstelling als de pc’s gebruikt tijdens de Intel Extreme Masters — voor professionele gamers

Elke computer uit de beperkte IEM serie beschikt over een licentie en een speciaal hologram. De machines beschikken over de beste componenten. De IEM Challenger serie beschikt over de Intel® Core™ i5 K serie processor, een Intel SSD (minstens 120 GB) en HyperX geheugen (minstens 8 GB aan DDR3/DDR4 geheugen). De IEM Champion serie beschikt over de Intel® Core™ i7 K serie processor, een Intel SSD (minstens 120 GB) en HyperX geheugen (minstens 16 GB aan DDR3/DDR4 geheugen).

 

Gedetailleerde specificaties:

limited edition PC_info_940x788_eng

 

940x200_LEPC__eng

Pc’s uit de beperkte IEM serie zijn beschikbaar tot eind 2016.

Dit artikel delen

Gerelateerde onderwerpen

Gaming

Lees dit hierna